ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 19 de maig del 2021

De 16.00 h a 17.30 h

Gratuït
 
Vols conèixer fons de capital risc que inverteixen en tecnologies per a consumidor als Estats units i especialment a Miami?
 
No et perdis aquesta sessió virtual on de la mà de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Miami, connectarem amb inversors que ens explicaran quins criteris segueixen a l’hora de seleccionar els projectes en què inverteixen.
 
Ens acompanyaran els fons Clout Capital, Clerisy, Pipeline Angels, Rokk3r i Toubkal Partners. Addicionalment comptarem amb una ponència de Venture Miami, l'oficina encarregada de dinamitzar i impulsar la ciutat com a tech hub de referència als Estats Units, especialment de cara a l’era post pandèmia.
 
Finalment, s'entrevistarà a Lluis Faus, emprenedor i inversor amb experiència a Catalunya i els Estats units. Simultàniament se celebrarà una sessió tancada de pitch de startups catalanes davant d’inversors.
 
Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Amèrica d’ACCIÓ, que tindran lloc del 17 al 21 de maig. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.
Finançament / Internacionalització
Tots els sectors

Connectar amb inversors de Miami.

Una empresa catalana de qualsevol sector i mida.

Organitza

Més informació