ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 20 de maig del 2021

De 15.30 h a 17.00 h

Gratuït
 
El comerç electrònic a l’Amèrica Llatina està experimentant un ritme de creixement anual del 20%. En aquesta sessió entendrem la complexitat d’aquest mercat i coneixerem els factors clau per tenir-hi èxit.
 
De la mà directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ a Mèxic, Argentina, Brasil i Colòmbia, descobriràs els principals actors i vies d’entrada del comerç digital i obtindràs una visió més detallada d'aquests països. També comptarem amb l’experiència d'Andrés Huczneker, CEO de l’empresa Solucionet, agència especialitzada en e-commerce i màrqueting digital internacional amb presència a tota Amèrica Llatina.

Per finalitzar la sessió, s’obrirà una taula rodona on participaran els dos marketplaces més importants d’Amèrica Llatina: Mercado Libre i Linio.

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Amèrica d’ACCIÓ, que tindran lloc del 17 al 21 de maig. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Si ets una empresa interessada a vendre on-line a l’Amèrica Llatina, no t’ho pots perdre!

Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.
Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer els principals actors i vies d'entrada del mercat on-line a l'Amèrica Llatina.

Una empresa catalana de qualsevol sector i mida.

Organitza

Més informació