Actes External
Disruptour virtual The Future of Food
Amb els Estats Units, Israel, Països Baixos, Regne Unit i Singapur
Missions empresarials
Del 24 de maig a l'11 de juny del 2021
Vols conèixer les principals disrupcions en el sector alimentari arreu del món?
The Future of Food et permetrà introduir-te a diversos ecosistemes punters en innovació:
- Estats Units
- Israel
- Països Baixos
- Regne Unit
- Singapur
Les sessions inclouran ponents d'aquests països que et descobriran les últimes tendències en l'àmbit alimentari que definiran el futur del sector i els principals reptes a afrontar.
En les sessions participaran startups i corporacions que ens explicaran els seus models d'innovació oberta i disrupció, testimonis del món de la incubació i l'acceleració, i altres agències i experts que ens explicaran com les noves tecnologies han transformat el sector i què s'espera en el futur.
Coneixeràs les principals disrupcions en el sector alimentari en tot el seu abast: nova generació de producció d'aliments (carn, peix o llet provinent del cultiu de cèl·lules, productes d'origen vegetal, fúngic o d'altres fonts alternatives de proteïna animal com ara els insectes), nutrició personalitzada, noves tecnologies aplicades al delivery i noves relacions amb el consumidor.
L'agenda prevista és la següent:
- 25 maig: Welcome Virtual Cocktail.
- 27 maig: Sessions 'Boom of international disruptions in the foodtech community' i 'Catalan Champions tour'.
- 1-17 juny: 10 sessions d'1 h 15 m amb experts o disruptors internacionals.
No t'ho perdis!
Conèixer les principals disrupcions en alimentació que marcaran les tendències de futur en el sector.
Una empresa de transformació i tecnologies aplicades al món de l'alimentació.
L'esdeveniment es durà a terme en català i anglès.