ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 27 de maig del 2021

De 11.00 h a 12.00 h

Inscripcions fins al 5 de maig
Gratuït

La regió de París és una regió multiespecialitzada que acull companyies de diverses indústries, incloent-hi TIC, automoció, transport i mobilitat, aeronàutica/espai, finances/assegurances, tecnologia neta/energia, ciències de la vida, indústria alimentària, comerç detallista i luxe. A més, la regió ha atret moltes de les principals empreses tecnològiques del món que han creat activitats d'R+D en els últims anys. El 2018, es va convertir en la destinació d'inversió número 1 del món per a R+D i el 2019 va donar la benvinguda a un total de 415 projectes d'inversió estrangera.

Organitzat per "Choose Paris Region", els Techmeetings Corporates França es duran a terme durant tot l'any 2021 amb l'objectiu de connectar grans empreses amb startups i pimes.

Participa i reuneix-te amb contactes d'alt nivell en les grans empreses franceses través de videoconferència o telèfon.

Requisits:

  • Disposar de noves tecnologies que ofereixin un avantatge competitiu en el mercat francès.
  • Iniciatives d'arrencada prometedores que encara no hagin estat reconegudes, però que disposin de solucions operatives que ja estiguin disponibles.
  • Tenir clients existents i capacitat d'ampliar-se a escala internacional.

Si ets una startup o una empresa tecnològica innovadora amb projectes d’expansió internacional, no pots deixar perdre aquesta oportunitat!

Sol·licita la teva participació en el TechMeeting Atonomous Things abans del 5 de maig, omplint el formulari de sol·licitud d'aquesta pàgina. Ens posarem en contacte amb tu per validar la teva proposta.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Big data, intel·ligència artificial i internet of things
/ Electrònica i electricitat / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / TIC i transformació digital

Connectar la teva empresa amb diferents grans corporacions interessades per les teves innovacions i beneficiar-te de connexions d’alt nivell.

Una startup o una empresa tecnològica catalana amb solucions innovadores.

L'idioma de l'esdeveniment serà l'anglès.