ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 27 de maig del 2021

De 18.00 h a 19.30 h

Gratuït

En aquesta sessió, veurem els reptes i les tendències en els sectors Edtech i Proptech de la mà l’Israel Ruiz, Co-founder & CEO de l’Startup WoHo.

L'Israel, a més, ha estat involucrat durant els darrers vint anys en el Massachusetts Institute of Technology (MIT) com a Executive Vice President & Treasurer.

Ens parlarà del repte que va suposar la creació de la plataforma Edx, que proporciona cursos de nivell universitari en línia, d'àmbits molt diversos i a escala mundial i que va ser liderada al seu dia pel MIT i la Universitat de Harvard.

També ens parlarà dels nous reptes en el sector del Proptech, en els que des de fa deu mesos està treballant des de l’startup WoHo (World Home). WoHo és una empresa tecnològica que transforma la manera de concebre i crear els espais integrant l’arquitectura, l’enginyeria i la construcció en una plataforma única i simplificada per dissenyar i construir ràpidament edificis d’alta qualitat.

Les startups que es connectin a la sessió tindran l’oportunitat de demanar un mentoratge individual amb l’Israel Ruiz (reunions personalitzades) durant el mes juny. Es farà una selecció prèvia de les startups que mantindran les reunions.

Si estàs interessat a ser una de les empreses triades per reunir-te amb ell, cal que confirmis el teu interès en el formulari d'inscripció i ens posarem en contacte amb tu per confirmar-te si pots mantenir la reunió.

Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Conèixer els reptes i les tendències en els Sectors Edtech i Proptech.

Una startup, un emprenedor o una corporació.

18.00 h

Benvinguda i presentació dels ponents

Oriol Sans, Sènior Mànager de Startups, ACCIÓ

18.10 h

Diàleg entre Israel Ruiz, Co-founder & CEO WoHo i Miquel Miquel Martí, CEO de Barcelona Tech City

18.45 h

Torn obert de preguntes

19.00 h

Cloenda

Més informació