ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 3 de juny del 2021

De 14.30 h a 18.00 h

Inscripcions fins a l'1 de juny
Gratuït

 

Cerques socis per a les convocatòries d’Energia d’Horizon Europe?

En aquest brokerage virtual tindràs l’oportunitat de reunir-te amb empreses, centres de recerca i universitats de les regions europees que formen part de la xarxa 4 Motors d’Europa (Lombardia, Auvergne Rhone-Alpes, Baden-Wurtemberg i Catalunya), amb l’objectiu d’expandir la teva xarxa internacional i establir consorcis per a les convocatòries de 2021 d’Horizon Europe vinculades a la transició energètica.

Registra't a la plataforma de l'esdeveniment i podràs exposar el teu projecte. En aquest cas, trobaràs les instruccions a la plataforma, has de tenir en compte que ho has de fer abans del 21 de maig.
A part, podràs mantenir reunions amb els responsables dels projectes exposats i amb aquelles empreses interessades en el teu projecte.

Aquesta sessió està co-organitzada per l’Institut de Recerca d’Energia de Catalunya (IREC) i ACCIÓ, en col·laboració amb l’associació 4 Motors d’Europa i la xarxa Enterprise Europe Network.

ACCIÓ t'acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Energia i recursos

Establir consorcis per a les convocatòries de 2021 d’Horizon Europe vinculades a la transició energètica.

Una empresa, una universitat o un centre tecnològic, amb capacitats d'R+D i Innovació.

14.30 h

Benvinguda i introducció de la sessió

IREC i ACCIÓ

14.45 h

Pitch sesion: Exposició d’idees de projecte per part dels participants

15.45 h

Reunions bilaterals entre els participants (15 min. per reunió)

18.00 h

Fi de la sessió