ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 7 al 9 de juny de 2021

Inscripcions fins al 21 d'abril
400  € + IVA

Aquesta missió ha estat cancel·lada.

Participa en aquesta excel·lent oportunitat de conèixer els sectors i actors amb més potencial per fer negoci a Romania en relació amb el client públic.

També descobriràs les oportunitats de negoci relacionades amb el sector de la compra pública i podràs planificar-ne les vies d'accés i l’estratègia d'entrada.

Romania va tenir un règim altament intervencionista en l’economia i les diverses administracions tenen encara una assignatura pendent en els processos de licitació, tant pel que fa a la capacitat executiva com a la transparència.

Això no obstant, amb l’adequat enfocament i estratègia, el proveïdor català té potencial per accedir al client públic del país, si considerem la persistent necessitat de modernitzar-se de Romania, que continua patent catorze anys després de la seva integració a la UE (el 2007 conjuntament amb Bulgària).

Trobem oportunitats de negoci tant en la infraestructura física, com en mètodes i procediments, en pràcticament tots els estrats i sectors d’intervenció pública: millora de la infraestructura de transport i connectivitat amb els mercats internacionals, transformació cap a una economia de baixes emissions, millores en eficiència energètica, adaptació al canvi climàtic i millorar la qualitat dels serveis públics, entre d'altres.

La missió es durà a terme íntegrament on-line, amb possibilitat de donar suport des d’ACCIÓ als viatges físics que les empreses i institucions puguin decidir a posteriori.

Internacionalització
Tots els sectors

Accedir a les licitacions a Romania.

Una empresa, consultoria o enginyeria de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport, mobilitat.

Organitza

Més informació