ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 8 de juny del 2021

De 10.00 h a 13.30 h

Gratuït

Del 8 al 10 de juny, tindrà lloc l'Advanced Factories Expo & Congress, la trobada anual per a empreses industrials on es mostren les darreres innovacions en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntament amb les tecnologies que permeten impulsar la competitivitat industrial gràcies a nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de la Indústria 4.0.

En el marc d'aquesta fira el dia 8 de juny, tindrà lloc el Catalonia Market 4.0, un espai on coneixeràs oportunitats d’innovació que et permetran optimitzar costos i descobriràs com et poden ajudar les solucions de la Indústria 4.0 que ja estan disponibles a Catalunya.

Aquesta fira es farà en format 100% presencial, és per això que l'aforament a la fira i al Catalonia Market està limitat i s'han pres totes les mesures sanitàries exigides per garantir la seguretat dels assistents.

Durant el matí podràs participar en els tres blocs en què s'estructura el Catalonia Market.

BLOC 1 - Programa ProACCIÓ 4.0 i novetats de l’ecosistema a Catalunya sobre Indústria 4.0. Presentació de les principals novetats 2021 d'aquest programa d’ajuts i serveis 4.0 dirigit a pimes, així com de les noves iniciatives per a la indústria.

BLOC 2. Reptes de la indústria, sostenibilitat i digitalització. Empreses de gran pes industrial a Catalunya presentaran els principals reptes industrials que tenen o que estan identificant quant a la sostenibilitat i que es poden abordar amb solucions 4.0 o de manufactura avançada.

BLOC 3. Formació en competències digitals i més enllà: Pimes, Ajuts i Talent. Es presentaran els programes de formació professional en competències digitals i el programa d’ajuts i serveis de suport a la Indústria 4.0 dirigit a pimes.

Al final de cada bloc els assistents podreu parlar amb els experts que fan les presentacions.

A més, a l’Advanced Factories també trobaràs expositors, novetats, conferències, activitats i grans experts en indústria avançada.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0
Conèixer els principals reptes empresarials i sectorials de la indústria catalana que poden representar grans oportunitats d’innovació.

Una empresa industrial que vol conèixer els reptes que les empreses industrials del seu sector estan abordant a través de tecnologies avançades de la producció i de la Indústria 4.0, per ser més competitives i flexibles.

Acte presencial

Amb la inscripció al Catalonia Market, rebràs un codi per accedir gratuïtament a la Fira Advanced Factories Expo & Congress.


Pl. de Willy Brandt, 11-14
08019 Barcelona