null

Actes External

dimarts, 29 de juny del 2021

De 09.30 h a 11.30 h

Gratuït

 

Vols conèixer com la teva empresa es pot beneficiar del programa d'FP dual internacional?

Connecta't a aquesta sessió i descobriràs els seus beneficis, característiques, temporització, funcionament i com hi pots accedir.

Participar en el programa de mobilitat dual internacional ajuda l'empresa a disposar de professionals que coneguin el context socioeconòmic i tecnològic propi de l'empresa a Catalunya i de les seves seus, col·laboradors o empreses del mateix sector a l'estranger, i a l'aprenent a assolir aquestes competències d'una forma natural en un context laboral real.

El talent és un dels elements clau per a la competitivitat de les empreses. En els últims estudis de les destreses més necessàries que un treballador/a ha de tenir en un mercat laboral cada cop més globalitzat, el teixit empresarial va identificar com a competències clau: la capacitat d'adaptació, el treball en equip, la resolució de conflictes, la resiliència, el coneixement d'idiomes estrangers, en definitiva, les Soft Skills (habilitats socials).

L'FP dual internacional esdevé d'aquesta manera un procediment efectiu de captació de talent amb un bon retorn de la inversió.

Descobreix com accedir-hi!

 

Estratègia empresarial
Tots els sectors

Conèixer els beneficis per a l'empresa d'incorporar estudiants del programa d'FP dual internacional i els passos que cal dur a terme per iniciar un projecte de mobilitat dual internacional.

Una empresa interessada a incorporar estudiants d'FP en pràctiques.

09.30 h

Benvinguda

09.45 h

La dual a Catalunya

10.15 h

El programa de la dual internacional

10.45 h

Torn obert de preguntes

11.15 h

Cloenda