ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 30 de juny del 2021

De 15.30 h a 16.30 h

Gratuït

 

En aquesta sessió organitzada per ACCIÓ - Catalonia Trade & Investment, amb la col·laboració amb Bové Montero y Asociados, descobriràs quins són els principals canvis en l’IVA per al comerç electrònic, les noves regles del joc que afectaran el negoci online i l’impacte d’aquesta nova regulació en l'àmbit europeu i en l’ecosistema digital.

El reglament del nou IVA del comerç electrònic entrarà en vigor a Europa a partir de l’1 de juliol de 2021, i pretén regular el comerç electrònic, online, de béns i serveis entre empreses i particulars (B2C) en el si de la Unió Europea.

Aquests canvis afectaran a totes les empreses que venen productes online en altres països de la UE, plataformes o marketplaces digitals, operadores postals, empreses de missatgeria i transport i, naturalment, a consumidors de la UE que, encara que no hauran de fer res directament, ni canviar els seus hàbits de consum, sí que veuran com les noves regles suposen major seguretat i transparència en el que es refereix a la fiscalitat aplicable a les seves compres per internet.

 

En esta sesión organizada por ACCIÓ - Catalonia Trade & Investment, con la colaboración con Bové Montero y Asociados, descubrirás cuáles son los principales cambios en el IVA para el comercio electrónico, las nuevas reglas del juego que afectarán el negocio on-line y el impacto de esta nueva regulación en el ámbito europeo y en el ecosistema digital.

El reglamento del nuevo IVA del comercio electrónico entrará en vigor en Europa a partir del 1 de julio de 2021, y pretende regular el comercio electrónico, on-line, de bienes y servicios entre empresas y particulares (B2C) en el seno de la Unión Europea.

Estos cambios afectarán a todas las empresas que venden productos online en otros países de la UE, plataformas o marketplaces digitales, operadoras postales, empresas de mensajería y transporte y, naturalmente, a consumidores de la UE que, aunque no deberán hacer nada directamente, ni cambiar sus hábitos de consumo, sí verán como las nuevas reglas suponen mayor seguridad y transparencia en lo que se refiere a la fiscalidad aplicable a sus compras por internet.

Internacionalització
Logística, e-commerce i distribució

Conèixer l'afectació del nou IVA del comerç electrònic a les transaccions internacionals.

Un directiu o directiva d’una empresa estrangera establerta a Catalunya que ven productes online a altres països de la UE. Un directivo o directiva de una empresa extranjera establecida en Cataluña que vende productos online a otros países de la UE.

15.30 h

Benvinguda

Trini Bofarull, directora de la Unitat d’Inversió i Empreses Estrangeres d’ACCIÓ - Catalonia Trade & Investment

15.35 h

Presentació del nou reglament

Andreu Bové, soci de Bové Montero y Asociados

15.55 h

Intervenció de Esther Pérez Cantero

Subdirectora general adjunta d’Impostos sobre el Consum, Direcció General de Tributs, Ministeri d’Hisenda

16.20 h

Torn obert de preguntes

16.30 h

Fi de la sessió

La sessió es durà a terme en castellà. La sesion se llevarà a cabo en castellano.

Organitza

Més informació