ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 5 de juliol del 2021

De 09.00 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 30 de juny
Gratuït

Cerques socis per a les convocatòries de salut d’Horizon Europe?

No deixis passar l’oportunitat de participar en les properes propostes de Salut Horizon Europe 2021. El llançament de les convocatòries està previst el juny del 2021; aquesta serà la primera convocatòria del nou programa marc Horizon Europe.

Participa al Brokerage Event per obtenir informació sobre les properes convocatòries d’Horizon Europe al Programa de treball sanitari de clústers i per conèixer possibles socis d’Europa i d’altres països.

Registra’t a la plataforma B2Match per poder dur a terme les reunions sempre que tinguis a disposició un ordinador amb connexió a internet estable, micròfon i auriculars, i càmera web.

Aquest esdeveniment de col·laboració internacional t’ajudarà a construir el teu consorci per a les properes convocatòries del Programa de treball sanitari 2021-2022, que estarà obert fins al setembre del 2021.

 

ACCIÓ t'acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Startups i Emprenedoria
Biotecnologia
/ Cosmètica, benestar i economia silver / Salut i serveis sanitaris

Trobar socis per a presentar projectes en col·laboració a les convocatòries d'Horizon Europe del 2021.

Un sol·licitant elegible a les convocatòries d'Horizon Europe: una empresa, una universitat, una organització de recerca i tecnologia, sector públic, una ONG, un hospital, una associació de pacients, etc.

Les reunions B2B es duran a terme en anglès.

Organitza

  • BRIDGE2HE with NCPs

Col·labora

Més informació