ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 8 de juliol del 2021

De 18.15 h a 18.55 h

De 30 € a 300 € en funció del tipus de participació.

Bforplanet és l'esdeveniment global per a la sostenibilitat, que reuneix líders internacionals per a proposar solucions als grans reptes a què fa front la humanitat. L'esdeveniment té l'objectiu de crear una plataforma per generar aliances entorn dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) amb l'esperit de l'ODS 17: "enfortir els mitjans d'implementació i revitalització de les col·laboracions globals per al desenvolupament sostenible". Es podrà participar en el Bforplanet de forma presencial i virtual. 

En el marc d’aquesta fira, ACCIÓ participarà en l’acte ‘Stronger Profits Through Circular Economy’. En aquest s'introduirà una visió global de les línies de recerca i innovació a Catalunya en temes d’economia circular. I a més a més, es presentarà el catàleg de solucions d’economia circular, amb el recull les solucions implementades destacant alguns exemples d'empreses catalanes.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular
/ Energia i recursos / Mobilitat sostenible / Smart Cities
Donar a conèixer l'oferta de solucions innovadores d'empreses catalanes que donen resposta als ODS mitjançant projectes d'economia circular.

Una empresa, un centre R+D o tecnològic interessat en projectes d'economia circular.

L'acte es durà a terme en anglès.


Av. Reina Maria Cristina, s/n
08004 Barcelona