ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Divendres, 9 de juliol del 2021

Hores concertades

Inscripcions fins al 6 de juliol
Gratuït

Cerques socis per a les convocatòries d’Horizon Europe?

No deixis passar l’oportunitat de participar en les properes propostes de Salut Horizon Europe 2021. El llançament de les convocatòries està previst el juny del 2021; aquesta serà la primera convocatòria del nou programa marc Horizon Europe.

Participa en aquest Brokerage Event per informar-te sobre les properes convocatòries d’Horizon Europe del clúster 6 (Alimentació, bioeconomia, recursos naturals, agricultura i medi ambient) i per a conèixer possibles socis d’Europa i d’altres països.

Registra’t a la plataforma B2Match per poder dur a terme les reunions sempre que tinguis a disposició un ordinador amb connexió a internet estable, micròfon i auriculars, i càmera web.

Aquest esdeveniment de col·laboració internacional t’ajudarà a construir el teu consorci per a les properes convocatòries del Programa de treball sanitari 2021-2022, que estarà obert fins al setembre del 2021.

 

ACCIÓ t'acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Startups i Emprenedoria
Biotecnologia
/ Salut i equipaments mèdics / Wellness & Beauty
Trobar socis per a presentar projectes en col·laboració a les convocatòries d'Horizon Europe del 2021.

Un sol·licitant elegible a les convocatòries d'Horizon Europe: una empresa, una universitat, un centre de recerca i tecnologia, sector públic, una entitat governamental, etc.

Les reunions B2B es duran a terme en anglès.

  • BRIDGE2HE with NCPs