ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Inscripcions fins al 9 de juliol
Gratuït

Vols un accés directe a grans compradors, importadors i distribuïdors d’arreu del món?

Converteix-te en proveïdor de l'empresa The Polarizer for Medical & Chemical Supplies.

L'empresa va començar com una botiga farmacèutica amb llicència als EAU, col·laborant amb diverses empreses multinacionals i unint-se amb el grup Salem Bin Suwaidan (SBSG) el 1984.

Actualment és un dels principals distribuïdors de productes farmacèutics i veterinaris, equips de laboratori, diagnòstic, subministraments hospitalaris, cosmètics, etc. Amb un abastament de tots els Emirats Àrabs Units, una sucursal a Oman i empreses filials a Qatar i Bahrain.

L'empresa compta amb més de trenta anys d’experiència en el camp de la farmacèutica veterinària i humana. A més, compten amb un equip qualificat per seguir el procés de registre dels productes amb les autoritats competents i amb el proveïdor català.

Principalment es dediquen a la distribució i promoció de vendes de les següents categories: Comerç, distribució i promoció de vendes de productes farmacèutics humans, medicaments i equips veterinaris, equips mèdics i de laboratori, productes per a la cura del cavall i suplements per a pinsos, productes químics, diagnòstic i cosmètica.

Actualment estan interessats a trobar nous proveïdors potencials per establir un acord de distribució exclusiva de les següents categories:

Farmacèutica veterinària:

  • Vacunes per a bestiar gran (vaques, cavalls, ovelles...) i aus
  • Suplements alimentaris

Farmacèutica humana:

  • Medicines per la tos, refredat, grip i altres símptomes similars
  • Inhaladors

T'hi posem en contacte:

  1. Omple el formulari d'inscripció i sol·licita una entrevista virtual cara a cara
  2. El comprador, amb l’assessorament de l’equip de les oficines exteriors d'ACCIÓ, escollirà els proveïdors que més s’adaptin a les seves necessitats
  3. Si la teva empresa és una de les que ha interessat al buyer, fixarem una data i hora de reunió on també hi participarà un consultor d’ACCIÓ. A més, i per millorar-ne l’experiència, cada trobada es realitzarà a través d’una plataforma única que facilita la interacció entre proveïdors i compradors
  4. Acabada la reunió, les empreses rebran el seguiment i l’assessorament d’ACCIÓ
Internacionalització
Indústria farmacèutica

Connectar-te amb destacats importadors o distribuïdors mundials, que troben a Catalunya una xarxa empresarial àmplia i diversificada.

Empreses del sector de productes farmacèutics i veterinaris.

Organitza

Més informació