ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 13 de juliol del 2021

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

 

En els últims anys, la digitalització de les empreses s’ha accelerat. Moltes empreses han incorporat els canals on-line a la seva estratègia de vendes per adaptar-se als nous hàbits de consum. Tot i això, la gestió de les vendes on-line encara genera molts dubtes. Aquests dubtes s’incrementen quan parlem d’internacionalització, quan parlem de cross-border e-commerce.

El cross-border e-commerce és la comercialització de productes o serveis utilitzant els canals on-line entre dos actors localitzats en diferents països. Aquest concepte engloba tant la plataforma web (pròpia o marketplace) com tots els processos necessaris per a la transacció (logística, màrqueting, formes de pagament...).
 
En aquesta sessió comptarem amb l’expert en cross-border e-commerce Daniel Viniegra, Global Expansion Officer de Go Global Ecommerce. En Daniel ens explicarà els passos per internacionalitzar les nostres vendes on-line amb èxit i com adaptar el nostre comerç electrònic a un mercat exterior.

Per finalitzar la sessió, s’obrirà una taula rodona on Jordi Badia, CIO de Venca, i David Meire, president de The Camp BCN, ens compartiran la seva experiència posant en pràctica el cross-border e-commerce.

Si el teu model de negoci és B2C i vols incorporar nous mercats a la teva estratègia de venda on-line, ja sigui a través del teu propi e-commerce o a través de marketplaces, no et perdis aquesta sessió!
 
Aquesta sessió forma part del servei International eTrade per impulsar la internacionalització de les empreses catalanes a través dels canals digitals.
 
Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer les claus per vendre on-line als mercats internacionals i tenir èxit al cross-border e-commerce.

Una empresa amb un model de negoci B2C que vol incorporar nous mercats a l'estratègia de venda on-line.

Organitza

Més informació