ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 27 de setembre a l'1 d'octubre de 2021

Inscripcions fins al 7 de maig

Veure nota

Participa en la missió inversa de tecnologia agrícola.

En la seva quarta edició, la missió posarà a la teva disposició diferents distribuïdors i importadors de Costa Rica, Croàcia, Eslovènia, Bòsnia i Hercegovina, Etiòpia, Ghana, Índia, Kenya, Marroc, Països Baixos, Perú, República Dominicana, Sud-àfrica, Turquia i Xile.

En aquesta missió els països el tries tu. En el moment de fer la inscripció hauràs de triar (per ordre de preferència) quins són els mercats del teu interès. En tancar el període de participació, els països més votats seran els que convidarem a participar.

Què inclou la participació en la missió:
• Durant els mesos de juny i juliol: Seminaris on-line del sector agrícola en cadascun dels mercats
• Del 27 de setembre a l'1 d’octubre: Agenda personalitzada de reunions virtuals individuals B2B amb importadors i distribuïdors

Internacionalització
Altres
/ Big data, intel·ligència artificial i internet of things / Biotecnologia / Indústria farmacèutica / Maquinària i béns d'equip / Química i plàstics

Connectar-te amb potencials compradors per fer negoci i aconseguir col·laboracions comercials.

Una empresa catalana que treballa en els subsectors de les llavors i els vivers, els fertilitzants, els fitosanitaris, eines i maquinària per la viticultura, l'agritech, la maquinària agrícola, sistemes de rec, i drons.

El cost d'inscripció a la missió és de 80 €. Cada reunió a porta tancada seran 75 € addicionals.

Més informació