ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Agenda

Actes External

De l'1 d'octubre al 23 de desembre del 2021

100 euros (veure nota)

Amb motiu de la fira MEDICA 2021, el punt de trobada més important del sector mèdic, s’organitza el MEDICA Healthcare Brokerage Event 2021. L’objectiu és impulsar la col·laboració i generar noves oportunitats de negoci entre empreses, proveïdors i altres agents del sector salut.

El 2021 és un any especial donat que els efectes de la COVID-19 encara són presents al nostre dia a dia, i més si treballem al sector sanitari. Com l'edició de l'any passat, es continuaran fent reunions virtuals (de l'1 d'octubre al 23 de desembre), però també hi haurà l'opció de fer-les de manera presencial durant els dies de congrés de MEDICA 2021 (del 15 al 18 de novembre).

Com participar-hi

 • Fins al 14 de novembre: Registra't a la plataforma de l’esdeveniment i crea el teu perfil de cooperació que descrigui la teva oferta o demanda. Es publicarà en el catàleg en línia del Brokerage Event.
 • De l'1 d'octubre al 23 de desembre es podran sol·licitar reunions i portar-les a terme de manera virtual mitjançant la plataforma B2Match.
 • Del 15 al 18 de novembre en el marc de la fira MEDICA hi haurà un espai dedicat a les reunions físiques, pels participants que prefereixin reunir-se in situ. 

 

ACCIÓ t'acompanya a participar en el Brokerage Event de la fira MEDICA 2021 organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Salut i equipaments mèdics
Reunir-te amb potencials socis per al desenvolupament de productes, fabricació, acords de distribució i llicència, joint ventures o altres tipus de col·laboració.

Una empresa, un centre de recerca tecnològic, un hospital, un distribuïdor o una startup del sector salut.

 • Despeses d’inscripció: 
  100,00 €: empreses, associacions, institucions de recerca, etc.
  50,00 €: start-ups (establertes a partir de l'1.1.2018)
  (50% de descompte amb el codi “Spain”)
  Entrada gratuïta: inversors, business angels, empreses distribuïdores de productes estrangers o compradors públics.
 • Les reunions B2B es duran a terme en anglès

Messe Düsseldorf GmbH, Messeplatz