ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 6 d'octubre del 2021

De 09.30 h a 10.45 h

Gratuït

Vídeo de la sessió Showroom de finançament

Les empreses emergents tenen unes necessitats de finançament especials, tant si es troben en les seves fases més inicials com en les més tardanes. Depenen en gran manera del finançament en capital o quasi-capital per poder escalar ràpidament, però no només, ja que també disposen d’instruments no dilutius.

Existeixen instruments diferents per a cada fase i situació de l’empresa, tant bancaris com alternatius, de capital o de deute, a curt o a llarg termini, puntuals o en el marc d’una ronda d’inversió, amb garanties o sense, que s’adrecen a aquest col·lectiu d’empreses.

Ets una startup o una scaleup? Cerques finançament puntual o vols tancar una ronda d’inversió? Vols saber quines entitats coinverteixen? Quines demanen garanties?

Connecta't a aquest showroom de finançament i troba, en dos passos, l’orientació i el finançament idoni per a la teva empresa.

PAS 1

Descobreix diferents instruments per finançar-te. A la primera part del showroom, cada entitat presentarà la seva proposta en 6 minuts i podràs fer preguntes en directe als ponents.

Les entitats que presentaran són:

  • MICROBANK. Microcrèdit Innovació
  • ECONOMISTES BAN. Xarxa d’inversors privats del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Recolzen i connecten emprenedors amb inversors
  • DOZEN. Plataforma de finançament col·lectiu d’inversió (crowdequity)
  • ENCOMENDA. Fons de venture capital que inverteix en startups digitals en fase seed
  • ENISA. Préstecs participatius per al creixement empresarial
  • SABADELL VENTURE DEBT. Instrument financer híbrid situat entre la participació en capital i el deute (Banc de Sabadell)
  • RITMO. Revenue based financing, finançament no dilutiu per al creixement d’ecommerce i startups

PAS 2

Tria les opcions que més encaixen amb el teu cas i concerta reunions virtuals amb els ponents de les entitats i, addicionalment, amb el Servei d'Assessorament Financer per a startups d’ACCIÓ. Emplena el formulari d'inscripció d'aquesta pàgina i envia'ns un correu-e a showroom.accio@gencat.cat per confirmar les teves reunions i facilitar-te els enllaços de connexió.

No t'ho perdis!

Estratègia empresarial / Finançament / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Conèixer les diverses fonts de finançament per a startups i scaleups, i tenir accés a les entrevistes i als contactes directes.

Una startup o una scaleup.

9.30 h

Benvinguda

9.35 h

Presentació de 7 entitats de finançament

MICROBANK

ECONOMISTES BAN. Marta Alzinella, directora.

DOZEN. Marc Olmedillo, director d’inversions.

ENCOMENDA. Oriol Juncosa, cofundador i soci gerent.

ENISA. Mireia Solá, tècnica del departament de comunicació i promoció.

SABADELL VENTURE DEBT. Sergio Pérez, director.

RITMO. Medir García, analista d’inversions.

10.30 h

Torn obert de preguntes

10.45 h

Inici de les reunions individuals virtuals, sol·licitades amb els proveïdors i amb el Servei Assessorament Financer per a startups d’ACCIÓ.

Organitza

Més informació