ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

De l'11 al 15 d'octubre del 2021

Inscripcions fins al 2 de juliol
200  € + IVA

La Fira ITS World Congress és l'esdeveniment més gran centrat en la mobilitat intel·ligent i la digitalització del transport. Aquesta Fira reuneix cada any, a líders mundials en Sistemes de Transport Intel·ligent (ITS) que mostren i avaluen els últims conceptes i prototips més innovadors en aquest camp.

El congrés subratlla la importància dels Sistemes de Transport Intel·ligents, especialment a les ciutats i regions on s’allotgen, en aquest cas la ciutat d'Hamburg, i és un canal important per donar a conèixer les solucions de mobilitat intel·ligent entre els responsables polítics, els experts i el públic general.

Hamburg s’està convertint en un dels models a seguir per a les ciutats intel·ligents d’Europa. Prova d’això és que Hamburg va ser, l’any 2020 per primera vegada, la ciutat líder en el rànquing de ciutats intel·ligents d’Alemanya. La ciutat ha realitzat la digitalització més avançada en moltes àrees de la vida quotidiana; això ho veiem particularment al sub-ranking de mobilitat que Hamburg lidera amb 96,8 punts. Especialment en l’àrea de la multi-modalitat, la ciutat ofereix opcions intel·ligents amb la 'Hvv Switch', una aplicació de mobilitat que permet reservar, tant el transport públic, com les ofertes per compartir i comprar bitllets online. Un altre exemple és el projecte 'Hochbahn Heat' (Hamburg Electric Autonomous Transportation) amb el que Hamburg està promovent un projecte d’investigació i desenvolupament únic per a minibusos autònoms i elèctrics, en el transport públic.

Donada la situació actual de la pandèmia covid-19 i, per evitar riscos, ACCIÓ ha considerat adient que la participació de les empreses catalanes en aquesta Fira es faci de forma virtual. Per aquest motiu, comptarem amb un estand físic a la Fira des d’on vetllarem per a promocionar a les empreses catalanes participants en aquesta edició.

PROGRAMA PREVIST

  • Reunió de 'Kick off' durant el mes de juliol per revisar el programa de l’actuació i resoldre dubtes
  • Visites, per part de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Alemanya, a l’estand de les empreses o entitats alemanyes escollides del llistat d’exhibidors, amb l’objectiu de presentar a l’empresa i fomentar possibles reunions. L’empresa catalana escollirà 5 empreses del llistat d’exhibidors que vulgui que representem en nom seu
  • Promoció de les empreses catalanes participants i visita als estands de les empreses alemanyes presents a la Fira
  • Presència a l'estand d’ACCIÓ dins la Fira

Si t'interessa participar en aquesta edició virtual de la Fira, omple el formulari de sol·licitud d'aquesta pàgina i ens posarem en contacte amb tu per donar-te tots els detalls i concretar-ne la participació. Les inscripcions estaran obertes fins al 2 de juliol.

No t'ho perdis!

Internacionalització
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Big data, intel·ligència artificial i internet of things / Mobilitat sostenible

Promocionar a l’empresa catalana davant les empreses, principalment alemanyes i generar interès per a possibles reunions.

Una empresa o un centre tecnològic de l'àmbit del transport, l'automoció i moto, el Big Data, la intel·ligència artificial i l'Internet of Things, la Indústria 4.0, la Mobilitat sostenible, les Smart Cities, les TIC i la transformació digital. 

L'idioma de la Fira serà l'anglès.