null

Actes External

dijous, 14 d'octubre del 2021

De 19.00 h a 21.00 h

Gratuït

En aquest esdeveniment, es donarà a conèixer les candidatures guardonades del Premi Catalunya Ecodisseny 2021.

El Premi Catalunya d'Ecodisseny és una actuació de l'Estratègia Catalana d'Ecodisseny-Ecodiscat 2012-2015, impulsada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i coordinada per la Direcció General de Qualitat Ambiental, per incentivar la incorporació de l'ecodisseny en el procés productiu, impulsar la transversalitat i la transferència de coneixement, i incentivar el consum de productes i serveis sostenibles a Catalunya.

El Premi reconeix productes, productes en desenvolupament i estratègies de foment de productes, que estiguin dissenyats per millorar el comportament ambiental dels productes i serveis al llarg del seu cicle de vida. ACCIÓ forma part del jurat del premi.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular

Reduir l'impacte ambiental que els productes originen al llarg de tot el seu cicle de vida mitjançant el disseny i millorar el comportament ambiental dels productes des del moment en què s'extreuen les matèries primeres que els conformen, passant per la producció, l'ús i, finalment, la seva gestió com a residus.

Una empresa, un clúster, un centre tecnològic o una entitat interessada en l'eco-disseny.

Col·labora

Més informació


Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 7
08038 Barcelona