ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 21 d'octubre del 2021

De 09.00 h a 23.59 h

Gratuït
  • Tens una tecnologia o solució innovadora per fer front al canvi climàtic?
  • Vols participar com a ponent en el Marketplace Innoclima? 

El Marketplace Innoclima, que tindrà lloc el 4 de novembre, reunirà oferta i demanda de centres tecnològics, empreses i startups que ofereixin solucions innovadores i oportunitats per donar resposta al canvi climàtic.

L’oferta de capacitats tecnològiques que es presentaran en aquest marketplace, han de tenir potencial d’escalabilitat, amb l’objectiu de trobar una ràpida reducció d'emissions, l’eliminació i captura de gasos d’efecte hivernacle a escala, i  restaurar sistemes climàtics danyats.

S’adreça principalment a la innovació en els següents reptes de mitigació i adaptació al canvi climàtic:

  • Tecnologies digitals (AI, blockchain, modelling) per a la prevenció i gestió de riscos associats al canvi climàtic
  • Captura i emmagatzematge de carboni
  • Millora de la qualitat de l’aire: captura de contaminants de l’aire
  • Energia neta: edificis, infraestructures, indústria i transport. Noves solucions: bateries d’emmagatzematge, heating and cooling systems i hidrogen verd.
  • Biodiversitat i restauració d’ecosistemes naturals per a la mitigació i adaptació al canvi climàtic

Si tens una solució o una tecnologia que doni resposta a aquestes necessitats i estàs interessat a participar com a ponent en el pitch de projectes, omple el formulari d'inscripció d'aquesta pàgina. Ens posarem en contacte amb tu per validar la teva proposta. 

ACCIÓ t'acompanya en aquesta activitat en el marc del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Altres indústries del transport
/ Big data, intel·ligència artificial i internet of things / Construcció sostenible i infraestructures / Energia i recursos / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Logística, e-commerce i distribució / Mobilitat sostenible / Química i plàstics / Smart Cities / TIC i transformació digital / Tèxtil i moda

Exposar la teva tecnologia, el teu producte o el teu servei que ofereixi solucions innovadores per donar resposta al canvi climàtic.

Una empresa, una startup, un centre tecnològic o un expert amb solucions innovadores per donar resposta al canvi climàtic.

Organitza

Més informació