ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dijous, 11 de novembre del 2021

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

 

En aquesta sessió, coneixeràs en detall de la convocatòria del programa ACTIVA Industria 4.0, un programa d'assessorament especialitzat i personalitzat, realitzat per consultores acreditades pel Ministeri (MINCOTUR) i amb experiència en implantació de projectes Indústria 4.0, que guiarà a l'empresa catalana en el seu procés de transformació digital.

Comptarem amb la participació de Fernando Carabias, Jefe de Àrea en la Subdirección General de Digitalitzación de la PYME y Entornos Colaborativos, que ens detallarà el contingut del programa.

Aquest programa d'assessorament, realitzat amb la metodologia desenvolupada per la Secretaria General de Industria y de la PYME, permetrà a les empreses disposar d'un diagnòstic de situació i d'un pla per a la transformació digital d'aquesta, identificant i prioritzant les oportunitats de millora, així com les solucions digitals, establint un full de ruta per a la seva implantació.

L'empresa rebrà un assessorament especialitzat i individualitzat que resultarà en un informe de diagnòstic de la seva situació actual en matèria de digitalització i l'elaboració d'un Pla de Transformació.

El programa ACTIVA Industria 4.0 és una iniciativa impulsada per la Secretaria de Industria y de la Pequeña y Mediana Empresa del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo (SGYPIME), a través de la Fundación EOI (Escuela de Organización Industrial).

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0
Donar a conèixer la convocatòria del programa ACTIVA Industria 4.0.

Una empresa industrial manufacturera.

L'acte es durà a terme en català i castellà.