ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 15 al 18 de novembre

Inscripcions fins a l'11 de novembre
Gratuït

El Brokerage de Torino Fashionmatch és un esdeveniment B2B organitzat per Unioncamere Piemonte com a membre de l'Enterprise Europe Network (EEN) i membre del sector tèxtil i moda. L'esdeveniment té l'objectiu de reunir productors de moda i tèxtils europeus per millorar les oportunitats i col·laboracions comercials, trobar socis per a projectes conjunts, explorant nous mercats, a més de compartir coneixement, idees, innovació i inspiració.

En aquestes reunions pre-agendades, podràs augmentar els teus contactes comercials a la indústria de la moda. El Brokerage reuneix empreses, compradors, proveïdors, experts i inversors d'un gran nombre de països europeus.

Temes principals:
·  Tèxtil i moda (peces de vestir i accessoris de moda)
·  Indústries creatives (accessoris de joieria)
·  Solucions TIC relacionades amb la indústria de la moda
·  Comerç al detall | comerç electrònic
·  Inversió per a la indústria de la moda: emprenedoria femenina

 
ACCIÓ t'acompanya en aquest esdeveniment en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.
Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Logística, e-commerce i distribució
/ Matèries primeres i transformació del metall i altres materials / Tèxtil i moda

Conèixer potencials col·laboradors internacionals, nous compradors, plataformes de comerç electrònic o inversors. Descobrir noves tendències sobre innovació, fashiontech i finançament sostenible per a la indústria de la moda.

Una empresa del sector tèxtil.

Les reunions es duran a terme en anglès.

Col·labora

Més informació