ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 16 al 18 de novembre del 2021

Inscripcions fins al 8 de novembre
Gratuït

Participa en aquesta activitat de networking que s’organitza en el marc del Smart City Expo World Congress 2021, l’esdeveniment mundial que es focalitza en les ciutats intel·ligents.

El congrés reunirà a més de 400 agents innovadors clau per tal de compartir coneixement, debatre els reptes de les nostres ciutats i inspirar a tothom a fer un desenvolupament de ciutats més intel·ligent i més sostenible.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l’oportunitat de fer reunions individuals preacordades de 20 minuts amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies. Aquest any el brokerage tindrà un format híbrid, les reunions es portaran a terme tant de forma virtual com presencial.

Com participar?

  • Fins al 8 de novembre: registra't a la plataforma de l'esdeveniment i crea un perfil  d’empresa que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg online del Brokerage Event
  • A partir del 13 d'octubre: escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita'ls una reunió. Si et conviden a una reunió, pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma
  • Dies 16, 17 i 18 de novembre: les reunions bilaterals se celebren dins les franges horàries escollides pels participants, a l'estand del Brokerage Event o de manera virtual

No t’ho perdis!

ACCIÓ organitza el Brokerage Event de l'Smart City Expo World Congress en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Smart Cities

Reunir-te amb possibles socis en reunions individuals preacordades de 20 minuts amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies i trobar nous clients i socis internacionals, així com intercanviar coneixement.

Una empresa, un clúster, una ciutat, una administració, una universitat o un centre tecnològic interessat en el sector de les smart cities.

Organitza

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'