ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Dimarts, 23 de novembre del 2021

Hores concertades

Inscripcions fins al 25 d'octubre
Gratuït

La regió de París és una regió multiespecialitzada que acull companyies de diverses indústries, incloent-hi TIC, automoció, transport i mobilitat, aeronàutica/espai, finances/assegurances, tecnologia neta/energia, ciències de la vida, indústria alimentària, comerç detallista i luxe. A més, la regió ha atret moltes de les principals empreses tecnològiques del món que han creat activitats d'R+D en els últims anys. El 2018, es va convertir en la destinació d'inversió número 1 del món per a R+D i el 2019 va donar la benvinguda a un total de 415 projectes d'inversió estrangera.

Organitzat per "Choose Paris Region", els Techmeetings Corporates França es duran a terme durant tot l'any 2021 amb l'objectiu de connectar grans empreses amb startups i pimes.

Participa i reuneix-te amb contactes d'alt nivell en les grans empreses franceses través de videoconferència o telèfon.

Requisits:

  • Disposar de noves tecnologies que ofereixin un avantatge competitiu en el mercat francès
  • Iniciatives d'arrencada prometedores que encara no hagin estat reconegudes, però que disposin de solucions operatives que ja estiguin disponibles
  • Tenir clients existents i capacitat d'ampliar-se a escala internacional

Si ets una startup o una empresa tecnològica innovadora amb projectes d’expansió internacional, no pots deixar perdre aquesta oportunitat!

Sol·licita la teva participació en el TechMeeting Smart Energy abans del 25 d'octubre, omplint el formulari de sol·licitud d'aquesta pàgina. Ens posarem en contacte amb tu per validar la teva proposta.

Sectors: Energy Efficiency, Renewable energy, Energy storage, New Energies, Hydrogen, Energy Management System, Smart Grid, MicroGrid, Energy Sensors, Energy Monitoring, Energy Demand Management.

Tecnologies transversals: AI, Cybersecurity, Blockchain, Big Data Analytics

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
Big data, intel·ligència artificial i internet of things
/ Energia i recursos / Materials i matèries primeres / Paper, cartró i packaging / Química i plàstics
Connectar la teva empresa amb grans multinacionals de França interessades en les teves innovacions i beneficiar-te de connexions d’alt nivell.

Una startup o una empresa tecnològica catalana amb solucions innovadores.

L'idioma de l'esdeveniment serà l'anglès.