ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

23 i 24 de novembre del 2021

Gratuït

Troba el teu soci internacional en aquest esdeveniment que posa en contacte als actors del sector dels productes, serveis i solucions per l’alimentació funcional i amb intoleràncies.

Participa en l’esdeveniment de matchmaking i podràs agendar les teves reunions de vint minuts amb els possibles socis comercials del teu interès i trobar nous socis internacionals per ampliar el teu negoci.

Enguany, la fira Free From Food té un format híbrid, així que per participar en el matchmaking, pots triar si fer-ho assistint a la fira o bé on-line.

Registra't avui mateix i troba el teu soci comercial potencial. La participació és gratuïta amb inscripció prèvia.

Aquest esdeveniment forma part de les activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Alimentació especialitzada i gurmet

Ajudar-vos a trobar socis comercials internacionals i oferir-vos un servei de recerca i col·laboració tecnològica en reunions pre-establertes.

Una empresa, un centre tecnològic i d'R+D+i amb productes, serveis i solucions per l’alimentació per intoleràncies ("free", sense gluten, sense lactosa...) i alimentació funcional.

Col·labora

Més informació