ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 25 de novembre del 2021

De 09.30 h a 12.00 h

Gratuït

Vols competir amb èxit a les licitacions de Xile, Colòmbia, Noruega, Sèrbia, Vietnam i el Japó en 4 àmbits amb un alt potencial: Green Economy, Smart Health, ICT i Smart Cities?

Les licitacions transfrontereres són un repte encara més gran fora de la Unió Europea. Amb l'objectiu de reduir-ne la complexitat, Brussel·les disposa d'una combinació d'eines i legislació per superar les barreres a les quals s'enfronten les empreses, especialment les pimes.

El projecte Goose és una d'aquestes eines de la Unió Europea. Oferirà instruments i serveis especialitzats per accedir al client públic d'aquests països que no pertanyen a la UE, i en els sectors esmentats, prioritzats per les oportunitats reals de negoci que presenten.

Connecta't a aquesta sessió i coneixeràs els instruments que el projecte Goose posa a la teva disposició; també podràs participar en una de les 4 taules rodones, corresponents als sectors objectius, per conèixer aspectes claus per a l’expansió internacional, així com per intercanviar experiències i millors pràctiques amb altres empreses i institucions.
 
Aquesta activitat s'emmarca dins del projecte europeu GOOSE (GA nº101034095), liderat per ACCIÓ i cofinançat pel programa COSME de la Unió Europea.
 
Internacionalització
Economia circular
/ Mobilitat sostenible / Smart Cities / TIC i transformació digital

Conèixer el projecte Goose i participar en les taules rodones per sector.

Una empresa, una consultora o una enginyeria que treballi en els sectors: Economia circular, Mobilitat sostenible, Ciutats intel·ligents, TIC i transformació digital o Salut.

09.30 h

Presentació del projecte GOOSE

Victor Mercè i Oriol Martínez, ACCIÓ

09.45 h

The challenge of tendering abroad

Dermot Cahill i Gary Clifford, consultors internacionals en Dret i Contractació Pública

10.55 h

4 sales sectorials: Green Economy, Smart Health, Smart Cities, ICT

11.40 h

Conclusions i cloenda

La sessió es durà a terme en anglès.