ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

2 i 3 de desembre del 2021

Inscripcions fins al 22 d'octubre

100 € (veure nota)

Participa de dos dies extraordinaris d’inspiració, aprenentatge i col·laboracions transformadores en espais com:

  • The Frontier Stage: un programa interdisciplinari estructurat al voltant de 4 temes: humans, màquines, planeta, i l'espai.
  • The Deep Tech Academy: un programa per interactuar amb experts, empreses, inversors i els fundadors de startups.
  • The Pioneers Stage: on les startups DeepTech presentaran les seves solucions.

També podràs participar en l’Investor day, amb més de 200 inversors internacionals que es farà el dia 1 de desembre. Si estàs interessat, omple el formulari d'inscripció i ens posarem en contacte, ja que les places són limitades i la participació de cada startup haurà de passar una validació per part dels organitzadors.

Hello Tomorrow és la fira més important de DeepTech que té com a missió construir un ecosistema col·laboratiu entre startups, corporacions, inversors, universitats i governs que vulguin aprofitar el poder de la DeepTech per abordar els reptes mundials. Al llarg de sis edicions, la seva Global Startup Challenge ha rebut 20.000 sol·licituds de 132 països, associant-se amb universitats i laboratoris d'investigació per identificar solucions de DeepTech a tot el món.

Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Participar a la fira Hello Tomorrow.

Una startup de qualsevol mida o sector.

El cost de 100 euros, inclou: Entrada a la fira (valorada en 380 euros), ajuda en la preparació de la fira i acompanyament per part d’ACCIÓ durant els dies de la fira a París.

La missió combinarà els idiomes català, anglès i francès.


5 rue Curial
75019