ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 14 de desembre del 2021

De 18.00 h a 19.00 h

Gratuït

La tecnologia publicitària i la de màrqueting, AdTech i MarTech, són tecnologies a l’abast de totes les empreses que faciliten la gestió del negoci, el coneixement i la interacció amb els clients i el posicionament de marca.

En aquesta sessió, en Pepe Agell, Visiting Partner de PearVC, i en Miquel Martí, CEO de Tech Barcelona, parlaran sobre el passat i el futur de la publicitat i el màrqueting tecnològics i t'ajudaran a definir models d’èxit per la teva startup.

En Pepe Agell es va traslladar a Silicon Valley fa més de 10 anys. Des de llavors, es dedica a ajudar als emprenedors a definir les seves estratègies de sortida al mercat, vendes i creixement. Durant la sessió, ens compartirà la seva visió personal i la seva experiència utilitzant aquestes tecnologies.

3 de les startups que es connectin a la sessió, tindran l’oportunitat de mantenir una reunió d’assessorament individual amb en Pepe Agell. Les reunions es duran a terme a inicis del 2022.

Si vols ser una de les empreses seleccionades, hauràs d’indicar el teu interès al formulari d’inscripció i posteriorment ens posarem en contacte amb tu.

Startups i Emprenedoria
Tots els sectors
Conèixer els reptes, les tendències i les oportunitats en el sector del màrqueting tecnològic.

Una startup i vols aprendre sobre AdTech i MarTech. 

18.00 h

Benvinguda i presentació dels ponents

Oriol Sans, sènior mànager d’Startups d'ACCIÓ

18.10 h

Diàleg entre Pepe Agell i Miquel Miquel Martí

Pepe Agell, Visiting Partner de PearVC, i Miquel Miquel Martí, CEO de Tech Barcelona

18.40 h

Precs i preguntes