ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

divendres, 14 de gener del 2022

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

 

La tecnologia està impactant la cadena de valor agroalimentària, generant canvis profunds en els models de negoci tradicionals i facilitant la irrupció de nous actors.

La innovació oberta s'ha convertit en una eina estratègica per atraure i desenvolupar innovació a les principals companyies d'alimentació de tot el món. Aquesta innovació, s’està impulsant gràcies a l’aplicació del model Corporate Venturing, un nou model d’innovació que crea sinergies entre grans empreses i startups.

En aquesta sessió es tractaran els següents temes:

  • Com crear una mentalitat d'innovació oberta i quins beneficis aporta
  • Com treballar amb startups per innovar de manera ràpida i eficaç
  • Quines són les eines principals per col·laborar amb startups i quins són els possibles resultats d'aquesta col·laboració
  • Quines són les claus d'una col·laboració exitosa
  • Com mesurar l'èxit de la innovació oberta
  • Possibles roadmaps per a les empreses agroalimentàries
  • El Corporate Venturing i les seves implicacions financeres

Si vols posar en marxa programes d’innovació oberta i de Corporate Venturing, no et perdis aquesta sessió!

Clústers / Estratègia empresarial
Alimentació
/ Alimentació especialitzada i gurmet / Paper, cartró i packaging / Tecnologia per a l'alimentació / Vins, caves i begudes
Obtenir coneixement estratègic i tàctic per posar en marxa programes d'innovació oberta i de Corporate Venturing en empreses de la indústria alimentària amb garanties d'èxit.

Personal directiu d'empreses dels clústers alimentaris.

9.30 h

Benvinguda

Encarni Avilés, líder d'equip de capacitació d'equips clúster d'ACCIÓ

9.35 h

La innovació oberta a l’agenda del CEO. Descobrint el valor estratègic de la col·laboració amb agents externs

José Luis Cabañero, cofundador i CEO de Eatable Adventures

09.55 h

De la cultura innovadora a la inversió en startups. Principals eines d’innovació oberta i Corporate Venturing

Mila Valcárcel, cofundadora i Managing Partner de Eatable Adventures

10.20 h

Inversió en startups. Implicacions financeres del Corporate Venturing

José Luis Cabañero, cofundador i CEO de Eatable Adventures

10.45 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Fi de la sessió

Aquesta sessió va dirigida exclusivament al personal directiu d'empreses dels clústers alimentaris. 

La sessió es durà a terme en català i castellà.