ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 18 de gener del 2022

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

 

El programa Horizon Europe de la Unió Europea afavoreix la col·laboració entre entitats de diversos països per tal de generar i transferir coneixement a Europa. 

Els participants en aquest programa, han de formar un consorci de com a mínim 3 entitats de 3 països diferents, que treballaran juntes per aconseguir resultats que impactin sobre la societat i durant els quatre anys posteriors a la finalització del projecte, la Comissió Europea estableix l’obligació d’explotar aquests resultats.

Connectat a aquesta sessió i descobriràs els aspectes claus dels acords que han de signar els consorcis per tal de garantir aquesta explotació de les tecnologies que es derivin de la col·laboració.
 
Coneixeràs les principals clàusules del Consortium Agreement que especifica els drets i obligacions dels socis del projecte, i que és el primer pas per evitar conflictes entre els socis i assegurar que els participants fan una correcta explotació posterior dels resultats del projecte.
 
No t'ho perdis!
 
ACCIÓ t'acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.
Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer el Consortium Agreement i revisar les principals clàusules perquè cada membre del consorci pugui explotar els seus resultats.

Una empresa interessada a participar al programa Horizon Europe.

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Presentació del servei de suport a la participació en programes Europeus

09.40 h

Principals aspectes del Consortium Agreement d'Horizon Europe per assegurar una correcta explotació del projecte

10.40 h

Torn obert de preguntes

10.50 h

Fi de la sessió

La sessió es durà a terme en català i castellà.

Organitza

Col·labora

Més informació