ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 24 de gener del 2022

De 10.00 h a 12.00 h

Gratuït

 

Connecta't a aquest seminari en línia per conèixer el programa d'FP Dual Internacional. Descobriràs els seus beneficis, les característiques, la temporització, el funcionament i com treure'n profit.

El talent és un dels elements clau per a la competitivitat de les empreses. Les soft skills s'han convertit en les competències més importants per treballar en el mercat laboral actual, cada cop més globalitzat. Les empreses identifiquen com a competències clau: la capacitat d'adaptació, el treball en equip, la resolució de conflictes, la resiliència i el coneixement d'idiomes estrangers.

El programa de mobilitat dual internacional ajuda a l'aprenent a assolir aquestes competències d'una forma natural en un context laboral real. També ajuda a l'empresa a disposar de professionals que coneguin els contextos socioeconòmic i tecnològics propis de l'empresa a Catalunya i dels seus col·laboradors a l'estranger.

L'FP Dual Internacional és un procediment efectiu de captació de talent amb un bon retorn de la inversió.

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer les característiques del programa d'FP Dual Internacional, els beneficis per a les empreses i els passos a seguir per iniciar un projecte de mobilitat dual internacional.

Una empresa que vol incorporar estudiants d'FP en pràctiques.

10.00 h

Benvinguda

10.15 h

La dual a Catalunya

10.45 h

El programa de la dual internacional

11.15 h

Torn de preguntes i cloenda