ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 7 d'abril del 2022

De 15.30 h a 16.30 h

Gratuït
Malgrat la dependència respecte al finançament multilateral de les polítiques d’inversió en salut pública, la demanda de fàrmacs i subministraments mèdics als principals mercats de la regió d’Amèrica Central i Carib, continuarà creixent a taxes superiors al 5% durant els anys vinents.
 
Existeixen certes malalties (la hipertensió i la diabetis) en grups de població en creixement que generen la importació de medicaments genèrics i fàrmacs per tractaments preventius.
 
Cadenes de farmàcies, grups hospitalaris i d’atenció primària privats i asseguradores de salut segueixen invertint en nova infraestructura: equips mèdics, mobiliari i nous sistemes TIC per Serveis de teleassistència i telemedicina.
 
Tanmateix, el dinamisme de propostes de turisme mèdic genera demanda d’equips mèdics d’alta tecnologia i fàrmacs especialitzats.

Connecta't a la sessió i descobreix les oportunitats que es deriven d'aquest escenari.

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Amèrica d’ACCIÓ, que tindran lloc del 4 al 8 d'abril. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Salut i serveis sanitaris

Conèixer les tendències i oportunitats del sector salut en la regió d’Amèrica Central i Carib.

Una empresa del sector salut.

La sessió combinarà la llengua catalana i castellana.

Organitza

Més informació