">  

">  

">
ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 8 al 13 d'abril del 2018

Inscripcions fins al 10 de gener

2.400 € (preu aproximat)

Canadà és el segon país del món amb major número d’empreses biotecnològiques, gran part de les quals estan focalitzades en salut humana. A més, les deu empreses farmacèutiques més grans del món operen a Canadà, incloent els seus processos de fabricació i d'R+D. Canadà es pot considerar un dels països líders en l'àmbit de les vacunes, el diagnòstic in vitro, les neurociències, la cardiologia, els implants i el material dental. 

Us proposem la participació en aquesta missió en el marc de la Toronto Health Innovation Week, una setmana dedicada a la innovació en el sector salut. Toronto és un dels clústers més potents de Ciències de la Vida i el MaRS Discovery District, un dels hubs més innovadors al Canadà.

Durant la setmana tindran lloc diversos esdeveniments clau com RESI on MaRS, TOHealth Summit, MaRS Healthkick i moltes altres activitats, amb la finalitat de promoure les col·laboracions entre els participants tant a nivell de cooperacions tecnològiques com comercial. Aquestes col·laboracions inclouen transferències i adquisicions de tecnologia, llicències in/out, co-desenvolupament, R+D+i i joint-ventures, entre d’altres.

El cost de participació a la missió inclou:

  • Vol Barcelona - Toronto - Barcelona
  • 4 nits d’hotel
  • Agenda comuna a Toronto, organitzada per l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Montreal, el Consolat del Canadà a Barcelona, Biocat i TOHealth.
  • Agenda individualitzada de reunions (en funció dels objectius i interessos de l’empresa)
  • Dossier informatiu

 

Les empreses participants podran gaudir d’un ajut de 1.057,77 € (import bossa viatge) en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d’inscripció.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Biotecnologia

L’objectiu de la missió és prospectar el mercat del Canadà i les oportunitats de negoci que presenta per a les empreses catalanes del sector de la salut en general i de la biotecnologia, en particular.

 

Una empresa o entitat del sector Biotech interessada en el mercat de Canadà i dels Estats Units: empreses de tecnologies mèdiques, empreses farmacèutiques, empreses Biotech (therapeutics and diagnostic), empreses Biotech de serveis R+D i entitats (hospitals, centres tecnològics, universitats, etc.) amb interès en col·laboració tecnològica.

Atenció: Aquest és un pressupost aproximat que inclou les despeses indicades a la descripció. El pressupost pot variar en funció del número d'empreses participants i del moment de reserva de vols i hotels.
L'import de la bossa de viatge es descomptarà directament de la factura de l'agència de viatges seleccionada per ACCIÓ.