null

Actes External

dimecres, 18 d'abril del 2018

De 09.30 h a 11.00 h

Inscripcions fins al 18 d'abril
Gratuït

Vine a conèixer, de la mà del nostre consultor de la Oficina Exterior d’ACCIÓ a Brussel·les, les principals característiques de la missió sobre les oportunitats del mercat de contractació pública internacional a les institucions europees i al BERD, que tindrà lloc a Brussel·les i Londres del proper 19 fins el 21 de juny.

Presentarem el calendari de l’agenda, els actors convocats i les temàtiques que s’hi tractaran. Específicament, oferirem una primera aproximació a les oportunitats que poden sorgir arran de la missió, tant en serveis d’assistència tècnica com en implementació de projectes, en una multitud de sectors: obra civil i infraestructures, economia verda solucions urbanes, entre d'altres.

Finalment, esperem rebre el feedback de les empreses interessades en la missió, per tal de copsar quins altres podrien ser els aspectes d’interès. Nogensmenys, un dels objectius de la sessió, i de la missió, és facilitar el networking empresarial.

Internacionalització
Tots els sectors

Presentar la missió a Brussel·les i Londres, i explicar la metodologia i les oportunitats de negoci que ofereixen les institucions de la UE i el BERD per a les empreses catalanes, tant en activitats de consultoria com de gestió de projectes. També volem facilitar el networking entre les empreses catalanes presents.

Una empresa, una consultoria o una enginyeria que treballi en el sector medi ambient, energia, canvi climàtic, transport/mobilitat, entorn urbà o infraestructures/obra civil.

09.30 h

Presentació de l’oficina tècnica en contractació pública internacional

09.45 h

Oportunitats i funcionament dels mercats de compra pública de la UE i del BERD

10.15 h

Característiques de la missió CPI a Brussel·les i Londres

10.45 h

Precs i preguntes

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona