ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 24 d'abril del 2018

De 09.30 h a 12.00 h

Inscripcions fins al 24 d'abril
Gratuït

ACCIÓ t’acompanya a participar a aquesta sessió organitzada pel projecte PPACT (739990) del Programa COSME.

La competència de les empreses ja establertes en els mercats de compra pública, els anomenats incumbents, és molt alta, per això, de la mà d’un expert internacional amb un llarg recorregut en accedir a aquests mercats, enfocarem aspectes clau per internacionalitzar-se als mercats de compra pública, com ara la cerca de licitacions, la priorització de mercats o el procediment en la cerca de partners.

Presentarem també els principals aspectes del Paris Business Meeting, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de maig a París, on s'efectuaran diferents networkings empresarials amb compradors públics organitzats per la Cambra de Comerç de París. Des d’ACCIÓ i el Projecte PPACT, acompanyarem a totes les empreses catalanes que decidiu aprofitar aquesta oportunitat única.

This training is part of the project PPACT – 739990,  which has received funding from the European Union’s COSME Programme (2014-2020).

Internacionalització
Tots els sectors

Presentar els principals aspectes del Projecte PPACT i del Paris Business Meeting, i informar sobre com accedir a les licitacions locals europees en smart cities.

Una empresa, consultoria i enginyeria dels sectors de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport/mobilitat, entorn urbà o infraestructures/obra civil.

09.30 h

Presentació PPACT

09.45 h

Paris Business Meeting: What you need to know

10.00 h

Firms inputs

10.15 h

How to find the right tender

11.00 h

Finding a suitable partner abroad

12.00 h

Fi de la jornada

Sessió en anglès.

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona