ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 3 de maig del 2018

De 09.30 h a 17.00 h

Inscripcions fins al 2 de maig

Veure nota

Participa a la tercera edició de l'IND+I i posa't al dia en l'actualitat de la innovació!

La trobada anual IND+I sobre innovació i indústria a Viladecans és un esdeveniment de referència a Catalunya i Espanya. És puntal en l’àmbit de la divulgació i la discussió de tendències i innovacions industrials, així com de les correctes polítiques d'innovació i competitivitat per abordar-les.

En aquesta tercera edició estarem pendents de la innovació i la indústria. Ens inspirarem en les millors pràctiques d'altres regions d'Europa i del món, i posarem especial atenció a la ciberseguretat, al blockchain per a ciutats intel·ligents i a l'edificació sostenible.

L'edifici Cúbic acollirà aquesta jornada, oberta a tothom, que girarà al voltant de les tasques pendents que tenim com a país en l'àmbit de la innovació i la indústria.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Formar i crear networking per tal d’aconseguir un creixement econòmic, una ocupació de qualitat i un major benestar social, garantint la sostenibilitat del planeta.

Una empresa, un responsable de polítiques públiques, de promoció econòmica o d'innovació. També una comunitat universitària, un centre tecnològic, un parc científic o un grup de recerca orientat a portar al mercat les seves descobertes.

Preu de l'entrada:

  • 40 € la entrada general
  • 20 € la entrada reduïda (estudiants de postgrau)

Organitza

Més informació


Pg. de la Marina 37
08840 Viladecans