ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 10 de maig del 2018

De 10.00 h a 11.00 h

Inscripcions fins al 10 de maig
Gratuït

Mind the Byte ha aixecat més de 500.000 € a través de finançament col·lectiu d'inversió. La primera ronda, tancada al 2015 va ser tot un èxit. La segona, més complicada, segons Alfons Nonell-Canals, fundador i conseller delegat de Mind the Byte. Ell mateix explicarà al proper esmorzar de finançament a Tarragona, què ha après, què canviaria i què no, després de la seva experiència.

Mind the Byte, és una empresa de bioinformàtica especialitzada en el desenvolupament de tecnologies basades en intel·ligència artificial, 'cloud' i 'big data' per al disseny computacional de fàrmacs.

Tot això va acompanyat d'un networking on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l'empresa, l'emprenedoria i les finances.

Finançament
Tots els sectors

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a nivell nacional com internacional. L’objectiu principal de l’esmorzar és difondre el coneixement de nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...), així com exposar els casos d’èxit més recents d’inversors i emprenedors.

Un empresari emprenedor, tant pimes com startups. Recomanable per assessors, consultors i inversors interessats en conèixer les principals novetats dins de l’ecosistema de finançament.

10.00 h

Benvinguda

10.05 h

Com quasi no tanquem la segona ronda d'equity crowdfunding

Alfons Nonell-Canals, fundador de Mind the Byte

10.40 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Café networking

Més informació


C. de Vidal i Barraquer, s/n
https://goo.gl/maps/D1oZCCvGyMG2
43005 Tarragona