null

Actes External

Del 23 d'abril al 25 de maig del 2018

Inscripcions fins al 25 de maig

595 € + 10% IVA

Sou una empresa o una entitat innovadora? Desenvolupeu productes i solucions en el camp de l'internet de les coses o de la intel·ligència artificial?

Si la resposta és afirmativa, la vostra entitat pot ser seleccionada per participar a l'IoT Solutions World Congress 2018, que se celebrarà del 16 al 18 d'octubre a la ciutat de Barcelona.

L'IoTSWC reuneix en un mateix lloc les solucions de la internet de les coses aplicades a les indústries (manufactura, salut, energia i utilities, transport connectat, edificis i infraestructura, retail, etc.) i la intel·ligència artificial (bigdata, machine learning i sistemes cognitius), en el marc del AI & Cognitive Systems Forum.

La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona posen a la vostra disposició un espai que acollirà els projectes més innovadors del sector de la Internet of Things (IoT) i la intel·ligència artificial (AI).

Si sou una de les empreses escollides tindreu màxima visibilitat a l'espai de l'Ajuntament o la Generalitat de Catalunya, dins de l'IoT Solutions World Congress 2018.

Què inclou l’espai?

  • Espai d'exposició a l'estand de la Generalitat de Catalunya o l'Ajuntament de Barcelona.
  • Promoció a través de diferents canals de comunicació (programa, web, premsa, etc.)
  • Una entrada Full Pass (Valor: 1.195 €/unitat) durant els tres dies que dura el congrés (Inclou accés a les conferències, networking i dinars).
  • 30 entrades a l'Exhibition Area (Valor: 60 €/unitat).
  • Inclusió en la  web de l'IoT Solutions World Congress.
  • Invitació per participar en reunions bilaterals a l'espai de Brokerage Event organitzat amb el suport de la xarxa Enterprise Europe Network.
  • Si la teva solució és seleccionada com una de les més innovadores, la possibilitat de presentar-la en una nova iniciativa que anomenem Elevator Pitch Event (*).
  • Accés gratuït a wifi.

Cost per a l'empresa seleccionada: 595 euros + 10% IVA

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Difondre el teu projecte d'R+D+i i guanyar la oportunitat d'aconseguir un estand a l’IoT Solutions World Congress 2018.

Una empresa o un agent d’R+D+i que desenvolupa productes i solucions en el camp de la internet de les coses o de la intel·ligència artificial.

25 de maig

Data límit de presentació de candidatures

11 de juny

Notificació de les empreses seleccionades per part de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona

12 de juny

Fira de Barcelona contacta amb les empreses seleccionades

12 de juliol

Data límit per fer efectiu el pagament a Fira de Barcelona

19 de juliol

Notificació dels projectes seleccionats per l'Elevator Pitch Event

20 de setembre

Sessió de formació per a l'Elevator Pitch Event

Del 16 al 18 d'octubre

IOT Solutions World Congress

(*) Enguany organitzem també l'Elevator Pitch Event. És una nova iniciativa orientada a donar màxima visibilitat a les millors solucions en IoT presents als estands la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, davant d'un públic d'empreses interessades en solucions IoT i convidades pels organitzadors. Es farà un procés de selecció previ per seleccionar un màxim de 20 projectes a presentar d'entre les empreses seleccionades dels estands.

L'acte tindrà lloc el 18 d’octubre al matí dins de l’espai de Brokerage Event i estarà estructurat en dues parts principals: una primera on les empreses seleccionades faran una breu presentació comercial del seu projecte o solució IoT, i una segona de networking on les empreses convidades assistents podran interactuar amb aquelles solucions que més els interessin.

L'idioma de l’acte serà en anglès.

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'