ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 17 al 21 de setembre del 2018

Inscripcions fins a l'1 de juny

400 €

L’any 2025, Copenhaguen pretén convertir-se en la primera capital neutral en l’ús de carboni.

Per a això, Copenhaguen ha iniciat diverses solucions estratègiques de trànsit intel·ligent per reduir la congestió, les emissions i augmentar la seguretat, tant per a trànsit de vehicles, com per a bicicletes.

S'estan provant i desenvolupant multitud de noves tecnologies i solucions per la ciutat intel·ligent, a través dels sectors de les TIC, el cleantech, la construcció i el transport intel·ligent.

La Fira ITS World Congress reuneix cada any, a líders mundials en Sistemes de Transport Intel·ligent que mostren i avaluen els últims conceptes i prototips més innovadors en aquest camp.

Alguns dels grans temes que giraran entorn al congrés són: La mobilitat integrada, Smart Cities, ITS, autonomia i connectivitat, intel·ligència artificial, desenvolupament d’infraestructures, “cloud technologies”, gestió i anàlisi de dades, privacitat, gestió del tràfic, etc.

Vols conèixer a fons aquest mercat? Trobaràs més informació al Banc de Coneixement d’ACCIÓ.

Clústers / Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització / Startups i Emprenedoria
Mobilitat sostenible

Conèixer l’actualitat del sector de l’ITS i poder fer contacte amb potencials socis o clients, a través de la participació a la Fira ITS World Congress 2018.

Una empreses, un centre tecnològic o una universitat relacionada amb l’àmbit de l’ITS. Concretament empreses del sector transport, automoció, telecomunicacions i tecnologia que formin part de l’ecosistema de l’ITS. Alguns exemples que representen aquest ecosistema són: simulació i visió per computador, intel·ligència artificial, sensòrica, càmeres, senyals intel·ligents, optimització de rutes, solucions per pàrking, vehicle connectat i autònom.

Més informació


The Bella Centre - Center Blvd. 5, 2300 København S, Denmark