networking i traspàs tecnològic entre grans empreses i centres tecnològics catalans del sector de l'automoció amb startups d'Israel.

"> networking i traspàs tecnològic entre grans empreses i centres tecnològics catalans del sector de l'automoció amb startups d'Israel.

"> networking i traspàs tecnològic entre grans empreses i centres tecnològics catalans del sector de l'automoció amb startups d'Israel.

">
ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 14 de novembre del 2018

De 17.00 h a 18.30 h

Gratuït

Participa en la trobada entre startups d'Israel i grans empreses catalanes del sector de l'automoció, en una sessió de networking que pretén aportar idees innovadores a través de la cooperació internacional.

La indústria israeliana és mundialment coneguda per la seva capacitat de desenvolupar solucions innovadores per a necessitats globals existents i emergents. En conseqüència, moltes empreses, com General Motors i Daimler, tenen centres d'R+D a Israel. A més, altres companyies com Ford, Renault, Nissan i SEAT tenen oficines d'exploració de tecnologies a Israel amb l'objectiu de buscar constantment desenvolupaments rellevants per a ser incorporats en els seus nous models.

En general, la indústria israeliana d'automoció i mobilitat intel·ligent s'està convertint en un laboratori d'innovació per a la mobilitat elèctrica, connectada, autònoma i intel·ligent.

Innovació, tecnologia i R+D / Startups i Emprenedoria
Automoció, moto i mobilitat lleugera

Participar en un espai de networking i traspàs tecnològic entre grans empreses i centres tecnològics catalans del sector de l'automoció amb startups d'Israel.

Un directiu d'una empresa catalana del sector automoció o un centre tecnològic relacionat amb aquest sector.

17.00 h

Benvinguda

17.15 h

Pitch de les startups d’Israel

17.45 h

Pitch de les empreses catalanes

18.15 h

Tancament de la jornada

Sessió en anglès.

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala InterACCIÓ
08008 Barcelona