ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 16 de novembre del 2018

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

El Grand Paris és el macro projecte d'ordenació urbana de la regió metropolitana Île de France, amb eix a la capital francesa. Els principals focus d'actuació són estacions de rodalia, metro i transport associat edificació d'habitatges, cultura i medi ambient.

En el marc d'aquest gran repte, la Societé du Grand Paris, creada ad-hoc per dissenyar i gestionar la monumental inversió (la quarta al món, després dels grans projectes xinesos), especialment pel que fa a la construcció de noves línies de metro i estacions (amb 200 km de línies i 68 noves estacions), gestiona l'adquisició de l'equipament necessari per a la seva execució i el desenvolupament al voltant de les estacions.

Durant la sessió, podràs conèixer les oportunitats de negoci que ofereix el projecte del Grand Paris, el calendari d'execució de les obres, les diferents licitacions obertes i com accedir-hi. Els participants també tindran l'oportunitat de conèixer els detalls sobre la trobada empresarial amb els compradors que liciten les obres i les empreses constructores implicades en el projecte, que organitza l'Oficina exterior d'ACCIÓ a França i la Société du Grand Paris al febrer de 2019 a París.

Internacionalització
Mobilitat sostenible

Informar-te de les oportunitats de negoci en el projecte Grand Paris.

Una empresa constructora o auxiliar del sector de la construcció, una empresa del sector ferroviari o una enginyeria o empresa relacionada amb el món ferroviari.

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Oportunitats de negoci associades al projecte Grand Paris

Carole Egea, directora de Projectes Internacionals de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Paris

10.30 h

Precs i preguntes

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona