ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 23 de novembre del 2018

De 09.00 h a 11.00 h

Gratuït

La transformació digital suposa no només un repte en un futur immediat per a totes les empreses sigui quin sigui el seu sector industrial, sinó també una oportunitat per posicionar-se, ser més competitives i poder afrontar un entorn diversificat, sense fronteres i on la tecnologia i les seves aplicacions transformen els productes en serveis i exigeixen més implicació a les empreses i els fabricants.

En aquesta sessió Carles Soler, enginyer de Telecomunicacions (UPC) i MBA (ESADE), ens parlarà de com el concepte Indústria 4.0 porta associada la transformació digital de les organitzacions i que, malgrat començar en la indústria manufacturera, avui ja afecta a tots els sectors. Els nous perills i les noves oportunitats han d'estar identificats per ajustar l'actuació de les empreses.

Presentarà també una eina elaborada per la Comissió Indústria 4.0 d'Enginyers de Catalunya per entendre millor el valor que aporta la Indústria 4.0 i ajudar-nos en la seva implantació per incrementar la competitivitat empresarial.

I com ho podem fer? Carles Miranda, Coordinador del programa Indústria 4.0 a ACCIÓ ens presentarà les eines i els mecanismes de suport, econòmic i tècnic, que les empreses tenen al seu abast, compartint exemples i facilitant informació per accedir a aquestes ajudes.

Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer les dimensions de la Indústria 4.0, com abordar els reptes i oportunitats que planteja per a l’empresa i els riscos que pot comportar no fer la transformació.

Un empresari, un director o gerent d’empresa, o un cap de projecte.

09.00 h

Esmorzar networking

09.20 h

Benvinguda

09.30 h

Indústria 4.0. Com identificar els reptes de la transformació digital

Carles Soler, enginyer de Telecomunicacions (UPC) i MBA (ESADE), director de Casiopea Robotics i president de la Fundació educaBOT.

10.20 h

Com les pimes catalanes estan utilitzant les eines i mecanismes públics de suport a la Indústria 4.0 d'ACCIÓ? Serveis disponibles actualment

Carles Miranda, coordinador del programa Indústria 4.0 a ACCIÓ

10.45 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Fi de la jornada

Més informació


Ctra. de Manresa, 131
08700 Igualada