ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 8 a l'11 de gener del 2019

Variable (vegeu inscripció)

Del 8 al 12 de gener tindrà lloc a Las Vegas el CES 2019 (Consumer Electronics Show®), la fira de productes d'electrònica de consum més important dels Estats Units, que en l'edició anterior va comptar amb més de 4.400 expositors i 128.000 visitants.

En motiu del CES Las Vegas, tindrà lloc un esdeveniment de reunions B2BMatchfest at CES 2019, on tindreu l'oportunitat d'efectuar reunions preacordades amb empreses d'arreu del món.

ACCIÓ promou la participació catalana perquè pimes, startups, emprenedors, investigadors, representants de grans empreses industrials i manufactureres, distribuïdors, compradors i inversors trobeu potencials socis estratègics a escala internacional en els àmbits següents:

• Impressió 3D
• Intel·ligència artificial
• Àudio d'alta definició
• Serveis de streaming i creació de contingut
• Sistemes mòbils de pagament/ecommerce/finances digitals
• Robòtica
• Seguretat i privacitat
• Sensors i biomètrica
Software i apps
Virtual reality/Augmented reality
• Telecomunicacions i infraestructures
Wearables
Wireless

Els participants que es registrin al Matchfest at CES 2019 amb el suport d'ACCIÓ rebran una CES Exhibits Plus Pass valorat en $300 i que dóna accés a tota la zona d'exposició, conferències i Keynotes.

ACCIÓ t'acompanya a participar en el Brokerage Event organitzat per la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
TIC i transformació digital

Trobar socis per a la cooperació internacionals, acords de venda i llicències, joint ventures o transferències tecnològiques.

Una empresa, una universitat, un centre tecnològic o de recerca, un clúster o una associació del sector TIC.

El programa Match&Pitch, a través de la  convocatòria ENRICH, subvenciona a investigadors i early-stage startups la participació a Matchfest CES Las Vegas 2019 i proporciona una bossa de viatge de $700. Es seleccionaran un total de 10 participants en rigorós ordre d'inscripció. La data límit per a enviar sol·licituds és el 30 de novembre 2018 a través de la següent plataforma: https://www.f6s.com/matchpitchces

Més informació


3355 S Las Vegas Blvd Las Vegas, NV 89109 USA