ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 5 de febrer del 2019

De 09.30 h a 12.30 h

Gratuït

En aquesta sessió tractarem temes relacionats amb la internacionalització en els mercats de compra pública, concretament aspectes clau per elaborar ofertes tècniques competitives.

Ho farem de la mà d’un expert català, amb més de vint anys d’experiència internacional en licitacions relacionades amb el sector salut, particularment aquelles que compten amb cofinançament per part de les principals institucions multilaterals, com el Banc Mundial o el BID (Banc Interamericà de Desenvolupament).

A més, aprofitarem la sessió per presentar-te els principals trets del Tender Review Service. Es tracta d'un servei que s'ofereix gratuïtament des de l’Oficina Tècnica de Contractació Pública Internacional d’ACCIÓ i que proporciona una diagnosi detallada dels principals factors pels quals una determinada oferta tècnica no ha estat guanyadora. Va ser creat per la Universitat de Bangor i aporta eines que faciliten l’elaboració d’ofertes guanyadores, ja que dona millor resposta als plecs tècnics de les licitacions.

T’hi esperem!

Internacionalització
Tots els sectors

  • Conèixer els serveis de l’Oficina Tècnica de Contractació Pública Internacional i el Tender Review Service
  • Formar-te en aspectes específics de la contractació pública internacional

Una empresa, consultora o enginyeria dels sectors de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport, mobilitat, entorn urbà, infraestructures, obra civil, salut, educació o TIC.

09.30 h

Presentació dels serveis de l’Oficina Tècnica de Contractació Pública Internacional d’ACCIÓ

Principals característiques del Tender Review Service

10.15 h

Aspectes essencials que cal tenir en compte en les ofertes tècniques

11.15 h

Pausa cafè

11.30 h

Casos pràctics de licitacions internacionals

12.30 h

Fi de la sessió

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona