ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 25 de febrer del 2019

De 10.00 h a 17.00 h

Inscripcions fins al 22 de febrer

Cal tenir entrada pel MWC

Tens interès a comercialitzar la teva tecnologia o participar en projectes d’R+D col·laboratius en mercats més avançats i amb major projecció de creixement? Explora amb les oficines d’ACCIÓ a l’exterior i la xarxa Enterprise Europe Network quines oportunitats en cooperació tecnològica i R+D ofereixen Polònia, Israel, Corea del Sud, Argentina i Brasil pel que fa a la indústria de les TIC.

Si tens pensat assistir al MWC 2019, no et perdis l’oportunitat de conèixer aquests atractius ecosistemes de la mà d’agents clau en el país. Podràs connectar amb les seves empreses i plataformes d’innovació oberta i accelerar l’entrada en aquests mercats amb nous projectes estratègics de la mà de socis locals. 

L’estructura del workshop serà la següent: començarem amb un esmorzar de benvinguda amb diverses delegacions empresarials internacionals al MWC presentant l’atractiu ecosistema d’innovació català i les facilitats que ofereix ACCIÓ per a la inversió estrangera i la cooperació tecnològica internacional a Catalunya.

Seguirem amb els diferents workshops  bilaterals durant el dia on es farà una petita introducció dels mercats de Polònia, Israel, Corea del Sud, Argentina i Brasil: s’explicaran línies d’ajut, l’ecosistema de cada país i es presentaran oportunitats de transferència tecnològica i d’R+D en diferents subsectors. Després de cada sessió tindràs l’oportunitat de fer networking amb aquests agents clau i empreses del país.

Registra’t abans del 15 de febrer i tria a quins workshops de mercats vols assistir. Són gratuïts però et caldrà tenir l’entrada per accedir al MWC.

No oblidis que del 26 al 28 de febrer, al mateix lloc, pots participar en les reunions individuals B2B del Brokerage Event de la xarxa EEN. Registra’t abans del 12 de febrer a https://mwc2019.b2match.io.

No t’ho perdis!


Aquesta activitat està organitzada per ACCIÓ en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Videojocs

Trobar socis per cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

Una empresa, un centre tecnològic o una universitat amb activitat dins el sector TIC.

*Els workshops són gratuïts, però no inclouen entrada pel MWC.

**Caldrà que tinguis l'entrada del MWC per poder accedir a l'àrea on es realitzen els workshops.

Organitza

Més informació

  • Alba Quer
  • Tel. 935517416


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'