ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

7 i 8 de març del 2019

Variable (veure nota)

ACCIÓ col·labora amb el clúster de materials avançats de Catalunya en la VI immersió estratègica. Aquesta edició s’ha estructurat en tres blocs diferents amb l’objectiu de conèixer les tendències i els reptes estratègics en el món dels materials i les diferents empreses que formen la cadena de valor.

La immersió s’ha plantejat com un espai de debat i reflexió entre els membres de la comunitat dels materials avançats. Podràs conèixer diferents visions d’empreses de materials, intercanviar bones pràctiques tecnològiques i explorar noves oportunitats conjuntes.

Per tal de fomentar el networking entre els agents participants, s’organitza un who’s who. De manera amena i participativa totes les organitzacions participants tindran 3 minuts per presentar les seves capacitats i un dels reptes en els quals es troben treballant.

Complementàriament, totes les empeses que ho desitgin disposaran d’un espai on mostrar els seus productes o materials amb una fitxa descriptiva de les seves capacitats.

No t’ho perdis!

Clústers / Estratègia empresarial / Innovació, tecnologia i R+D
Matèries primeres i transformació del metall i altres materials

Debatre i reflexionar estratègicament per generar sinergies i projectes amb altres empreses i entitats de l’àmbit dels materials avançats o sectors afins.

Una empresa o entitat que treballa amb materials avançats o amb tecnologies on els materials són un vector d'innovació.

  • Si ets soci del clúster: inscripció gratuïta (allotjament i dietes a part).
  • Si no ets soci del clúster: 120 € per 1 dia o 220 € pels 2 dies (allotjament i dietes a part).

Col·labora

Més informació


Avinguda Sofia, 12
08870 Sitges