ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 12 de març del 2019

De 09.00 h a 13.30 h

Gratuït

El dimarts 12 de març se celebrarà l’assemblea general ordinària del clúster digital. Començarà a les 9 del matí i durarà aproximadament 1 h 30. A la seva finalització tindrà lloc el Dia del Clúster Digital, una jornada oberta de networking i reflexió articulada a partir de tres taules rodones en què participen experts del sector.

Agents de l’entorn tecnològic i destacats empresaris representatius del teixit empresarial català participaran en les ponències i debats sobre les noves tendències en l’entorn tecnològic digital. Alguns dels temes que es tractaran són els següents:

  • Com la tecnologia configura nous models de relació entre proveïdors de serveis tradicionals i l’economia diària familiar.
  • Noves tecnologies i paradigmes que han arribat per quedar-se: intel·ligència artificial, BIM, e-health i big data. Com estan afectant als diversos sectors de l’economia i què n’hem d’esperar en un futur pròxim?
  • Com la digitalització ha modelat la indústria de l’entreteniment.
Clústers
Big data, intel·ligència artificial i internet of things

Reflexionar sobre els nous reptes tecnològics i competitius de l’entorn empresarial i econòmic.

Una empresa interessada a explorar la competició en entorns tecnològics, acostar-te a les possibilitats operatives de la tecnologia o emprendre en transformació digital.

 

L’assistència al Dia del Clúster Digital és oberta a tot el públic, però l’assemblea prèvia és tancada als socis de l’entitat.

Més informació


C. Roc Boronat, 117
08018 Barcelona