ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 16 de juliol del 2019

De 08.30 h a 10.00 h

Gratuït

El pròxim 16 de juliol tens l’oportunitat d’aprendre de primera mà de quatre experiències creatives que han utilitzat plataformes de micromecenatge o crowdfunding.

El Valentí Acconcia, el Francesc Canosa, la Laura Huerga i el Ramon Mañas ens explicaran com van utilitzar les plataformes Verkami, Totsuma, l’Aixeta i Kickstarter per iniciar i donar a conèixer els seus projectes: la Guía del Creador, “per crear la teva campanya de crowdfunding pas a pas”; la Mira, un magazín digital que explica “històries de no-actualitat que passen al nostre voltant, però que no veiem”; Raig Verd, una editorial que vol donar més espai a “obres inquisitives, valentes, inconformistes i exigents” i Travel Sax, el saxòfon electrònic més petit del món, dissenyat per la startup OdiseiMusic.

No t’ho perdis!

Finançament
Tots els sectors

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels, ...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors. Tot això amb un networking previ on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l'emprenedoria i les finances.

Un emprenedor, inversor, assessor o consultor de negoci interessat a conèixer més sobre plataformes de micromecenatge.

08.30 h

Cafè networking

09.00 h

Ponència a càrrec de Valentí Accocia, Francesc Canosa, Laura Huerga i Ramon Mañas

09.45 h

Torn obert de paraules

10.00 h

Cloenda

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona