ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 17 de setembre del 2019

De 08.30 h a 10.00 h

Gratuït

El crowdequity és cada vegada més present al finançament de les empreses catalanes com ho demostra el fet que l’any 2018 va assolir una inversió d’11,4 milions d’euros i 26 startups invertides.

A partir d’aquesta relativament nova importància sorgeixen preguntes sobre com donar resposta a determinats aspectes entre els quals estructurar la inversió directament o indirecta, com fan l’anàlisi les plataformes, si hi ha opció d'acceptar inversors estrangers o com es dissenya i gestiona la governança posteriorment.

Al proper Esmorzar de Finançament d'ACCIÓ, aprofundirem en com es gestionen les rondes d’inversió a través del finançament col·lectiu d’inversió o crowdequity i donarem resposta a aquests dubtes entre d’altres. 

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant en l'àmbit nacional com internacional. Descobreix els darrers Esmorzars de finançament i troba el finançament necessites.

Finançament / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors

Conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels, ...) i aprendre dels casos d’èxit més recents d’inversors i emprenedors. Tot això amb un networking previ on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l’emprenedoria i les finances.

 

Un empresari emprenedor, tant d'una pime com d'una startup. També és recomanable si ets un assessor, consultor o inversor interessat a conèixer més sobre crowdequity.

08.30 h

Café networking

09.00 h

Presentació de Pepe Borrell i Oriol Cordón

09.45 h

Torn obert de preguntes

10.00 h

Cloenda

Organitza

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona